Quantcast
Channel: ByEngberg » priorin
Viewing all articles
Browse latest Browse all 2

Stylingskola byEngberg

$
0
0

Jag är så glad för alla mail där ni frågar om klädråd, låt mig nu introducera mina stylingtips. Frekvent kommer ni kunna följa mina svar på frågorna här i bloggen.

Så hur klär man upp en vanlig svart klänning, på ett sofistikerat vis? Dvs hur gör man sin jobboutfit roligare, när man ibland bara vill ”spy” på kläderna som efter ett tag tycks kännas tråkiga.

Jag utanför butiken (öppet 11.30-16 idag lördag) i min dress från Philosophy.

En svart klänning bärs bäst upp med:

  1. Snygga strumpbyxor. Strumpbyxor är en förbrukningsvara, men om du köper kvalitet så håller de längre. Själv föredrar jag super fenomet SPANX (säljs på Stockholm Market, Åhléns mfl) som drar in både mage och rumpa. Tycker man att SPANX är för dyrt, så finns budget varianter på kedjor som Åhléns. Men mitt råd är köp SPANX, en billig investering då de verkligen håller och är hundra gånger bättre.
  2. Sedan kommer vi till skorna, som är AO. Sorry släng ut alla fula skor, skor säger mer om dig än vad du förstår. Inte bara säger, det handlar om en känsla. De dagar jag vandrar i gympaskor, blir ful dagar, det bara är så. En högklack är det snyggaste som finns, vilken outfit som helst blir bättre, liksom din hållning och utstrålning. Jag har ett knep, jag har alltid snygga ballerinas i väskan, så när jag får trött fötter byter jag skor. Ni är många som inte orkar gå i högklackat, men precis som att träna på ett gym, är högklackat en träning som när man övervunnit smärtan, vinner. Jag är ledsen att säga att dyra skor oftast är bekvämare för fötterna. Om man ger skor kärlek, dvs tar hand om dem och klackar/sular om dem så har de ett långt liv. Passa på att REA SHOPPA SKOR! 
  3. Var handlar jag skor? Ballerinas köper jag hos mig själv, YOSI SAMRA är som att gå i tofflor och de är vikbara. Högklackade skor, loafers och övriga ballerinas handlar jag på Stockholm Market, Angela C (Humlegårdsgatan -Sthlm), Marzio (Nybrogatan -Sthlm) eller CC (Sturegallerian -Stockholm). Om man vill ha budget tips så är inte lågpriskedjorna i Sverige något alterntiv, sorry men bra sulor, bra passform, är bättre för såväl fötter som rygg. Mitt bästa tips är helt klart till alla Er som åker till Grekland i sommar, SHOPPA SKOR I GREKLAND. Billiga, snygga och galet sköna. Grekland är det land som helt klart har bäst budget skor, samma skor hittar du för 1000-2000 kr i Sverige.
  4. Smycken piffar helt klart upp en outfit, men var är mina smycken idag? De saknas… Diamanter? Klockor? Fashion detaljer? Ja allt är viktigt för en snygg outfit, men tvekar du på om något matchar så dissa hellre just den detaljen. Hellre utan, än med, om det är halv snyggt.
  5. Så till håret, frisyren är galet viktig. Om man har en klänning som jag ovan bär, där huden inte syns, så tycker jag en tofs är snyggt (om du har långt hår vill säga). Det gäller att föna, borsta och ge kärlek till håret. Om du tycker att håret har sämre kvalitet så rekommenderar jag Kevin Murphy DETOX Schampoo, ät B-vitaminer och ät PRIORIN tabletter (säljs hos hälsokostaffärerna)
  6. Sist men inte minst, sminket och naglarna. Naglar är alltid ett sätt att piffa upp en outfit, och avskaft nagellack är galet fult. Om du inte kan sköta naglarna, så använd ofärgat nagellack. Sminket, lagom är alltid bäst, mineralsmink är outstanding. Jag har ett nytt mineralsmink som jag är helt besatt av, lägger upp bild senare.

Så hur matchar man med jacket? Mixa och matcha, fortsättning följer….

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 2

Latest Images

Trending Articles


Uteslut fel på laddstationen till robotgräsklipparen


Annika Strandhäll (S) spydde ner prins Daniel


Limited Edition 2-p Ölglas på fot


Fyraårigt avtal för lärare och förskollärare klart


Kenneth Bamberg inleder ny tv-serie


Benjamin Ingrosso om att vara gay


Solglasögon svart AIK


DIY - Uppdatera IKEA PS skåpet


Unesco kan ena Gustaf Eriksons arkiv


Dödsfallsnotiser

Latest Images